Ana Sayfadan Verilen Link İçin Ne Yapmalı?

seo_linkk

SEO eğitimimizin ilk kısmı, yeni başlayan kullanıcılar web sitelerinde bulunan her bir sayfayı rahatça optimize etmeleri ve kaliteli bağlantılar almasına yardımcı olacak bilgilerle yararlı olması için hazırladık. Başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz optimizasyon sitenizin arama motorlarında yüksek sıra almasını ve sitenizin kullanıcılar gözünde rakiplerine oranla daha fazla değer elde etmesini sağlayacaktır. Web siteleri içerisine gömülen dahili bağlantılar, Google’a web sitelerinin yapısı hakkında bilgi verir ve siteye olan akışı kuvvetlendirir.

Asıl amaç kullanıcıları, ürün satıyorsanız ürünler sayfanıza, hizmet satıyorsanız hizmetler sayfanıza ve blog yazıyorsanız makalelerinize yönlendirmek olacaktır. Örneğin, Google’da Nike’ı ararsanız, site bağlantılarıyla birlikte snippet’ini görürsünüz. Videoyu web sitenizde barındırmak istemezsiniz çünkü bu, yükleme sürenizi, bant genişliğinizi ve gerekli sunucu kaynaklarını gerçekten artıracaktır. Lighthouse, sayfa hızı dahil olmak üzere çeşitli alanlarda bir web sayfasının performansını analiz etmek için kullanılan bir araçtır. İlki doğrudan Google’dan ve özellikle de Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk Google Ads ana sayfasından geliyor. Bu yazımızda markalaşma ve pazarlama açısında video ve görselleri anlatıyoruz.

Dahili Bağlantılar Kullanmanın Avantajları

Ekran okuyucuların, görme engelli kişilerin erişimine uygun kılan araçlar alt etiketini kullanıcı görselin açıklamasını anlaşılır bir şekilde giriş yapmalıdır. Ana sayfama tekrar bakın ve anahtar kelimelerin, içeriğin ve dahili bağlantının nasıl bir araya geldiğine dikkat edin. Icerikbulutu.com ana sayfası, web sitesinde içerik pazarlamayla ilgili çok sayıda makale bulunduğundan “içerik pazarlaması” kelimesinde sıralanmaktadır. SEO açısından, Google’a web sitesinin neyle ilgili olduğu hakkında (başlığınız, açıklamanız ve içeriğiniz aracılığıyla) büyük bir ipucu vermek için mükemmel bir fırsat olduğu için çok önemlidir.

SEO Optimize Site Yapısı Nasıl Oluşturulur

  • Web sitenizin dışındaki bir sayfaya, yani farklı bir alan adına yönlendiren bağlantıdır.
  • Bu nedenle anahtar kelime bağlantı metni kullanmayı minimumda tutmanız gerekir.
  • Marieke’nin videoda açıkladığı gibi Google, web sitelerindeki içeriği keşfetmek ve bu içeriği arama sonuçlarında sıralamak için bağlantıları takip ediyor.
  • Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kumluca Meslek Yüksekokulu iş birliği ile öğrencilere yönelik bağımlılık ile mücadele seminerleri gerçekleştirildi.
  • Site bağlantısı olarak görünenleri etkilemenin tek yolu, site yapınızı ve navigasyonu iyi kurmanızdır.
  • Konuyla ilgili yayınlardan ve sayfalardan bağlantı vermenin yanı sıra, köşe taşı içeriğinize ana sayfadan veya üst gezinme menüsünden bağlantılar ekleyerek daha yetkili hale getirmeniz mümkündür.

Bu makalede bunun detaylarına Yoast SEO kaynakları kullanılarak yer verilmiştir. Açılan pencerede Username alanına Pusulada kullanmış olduğunuz kullanıcı adınızı (personel iseniz; @pau.edu.tr) (öğrenci iseniz; posta.pau.edu.tr) ile birlikte giriniz. Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu takip ediniz.

Sitelerin en fazla değer gören sayfaları ana sayfalardır ve dahili bağlantıların çoğu ana sayfalara gömülür. Bunun sebebi ana sayfaların, siteler için en fazla bağlantı değeri taşıyan sayfalar olmasıdır. Arama motoru optimizasyonu (SEO) çalışmaları, web sitelerinin arama motorlarındaki sıralamalarını artırmayı hedefler. Backlink, bir sitenin diğer bir siteye verdiği bağlantıdır ve bu bağlantıların değeri, SEO performansı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir. Özellikle ana sayfadan verilen linkler, SEO stratejilerinde büyük bir öneme sahiptir. Bu makalede, ana sayfadan verilen linklerin ne olduğunu, neden bu kadar değerli olduğunu ve nasıl elde edilebileceğini detaylı bir şekilde ele alacağız.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *